ip_tis_ibc-verladung02_4c_04.jpg
SCHÜTZ TICKET SERVICE APP!

Altijd mobiel bezig: uw comfortabele afhaalservice voor lege IBC's.


 Wilt u tijd en moeite besparen bij het afhalen van IBC's? Dat was nog nooit zo simpel als nu! Met onze app geeft u ons opdracht wanneer en waar u maar wilt.

Ontdek de vele voordelen:

einstellungen_en.jpg
Aanmelden
Voer eenvoudig uw klantgegevens in volgens de afgifteregistratie bij SCHÜTZ:
  • Naam
  • E-mailadres
  • Klantnummer
  • Verantwoordelijk servicestation
neuer_auftrag_en.jpg
Nieuwe opdracht
U kunt gemakkelijk zoveel posities met het type container, aantal en informatie over de inhoud toevoegen als u wilt. Kies losse posities om die te kopiëren, te wijzigen of te wissen.
auftrag_absenden_en.jpg
Opdracht verzenden
Wanneer u klaar bent met invoeren, accepteert u de innamevoorwaarden, de privacybepalingen en de disclaimer, en verzendt u de opdracht.
auftragsübersicht_en.jpg
Overzicht opdrachten
Hier vindt u alle opdrachten die u met succes vanuit de app aan ons hebt verstuurd.
container_check_en.jpg
Containercheck
Weet u niet zeker of uw IBC's aan onze innamevoorwaarden voldoen? De menuoptie 'Containercheck' geeft snel duidelijkheid.
kontakte_en.jpg
Direct contact
Hebt u liever direct contact? Geen probleem! Onder 'Contact ' vindt u de contactgegevens van alle servicestations wereldwijd.SCHÜTZ TICKET SERVICE-app: nu downloaden


U vindt onze app, geschikt voor iOS en Android, gemakkelijk met de zoekfunctie op het bijbehorende downloadplatform. Voer eenvoudig 'Schütz Ticket Service' in.

De applicatie wordt analoog met de taalinstelling van uw mobiele apparaat in het Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans geïnstalleerd. Bij andere taalinstellingen wordt automatisch Engels gekozen. Wij stellen deze app gratis ter beschikking. Houd er rekening mee dat er door mobiel gegevensverkeer bij het downloaden of gebruiken van de app extra kosten kunnen ontstaan, overeenkomstig uw contract voor mobiele communicatie.Download

SCHÜTZ TICKET SERVICE Brochure
Download PDF
Overview of general collection conditions