SCHÜTZ CLEANCERT –
RISICOMANAGEMENT BEGINT MET DE VERPAKKINGEN.


Voor industriële kunststof verpakkingen ligt de focus normaal gesproken op de vraag of het gebruikte kunststof materiaal compatibel is met het vulproduct. Tot nu toe werden de potentiële risico’s binnen het fabricageproces grotendeels genegeerd. Dit kan tot ernstige verontreiniging leiden. Minimaliseer het risico op verontreiniging van de vulproducten met SCHÜTZ CLEANCERT.


SCHÜTZ CLEANCERT IBCs worden speciaal geproduceerd voor toepassingen waar de technische hygiëne en de veiligheid van de verpakkingen essentieel zijn. De hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen zijn gesteld aan het materiaal, het product en het productieproces voor de SCHÜTZ CLEANCERT IBCs.

In een continu verbeteringsproces streeft SCHÜTZ ernaar om in toenemende mate hoge hygiënestandaarden voor CLEANCERT te bereiken en SCHÜTZ gebruikt de standaarden zoals gesteld door de meest veeleisende industrieën, zoals de automobielindustrie, coatings-, electrochemische en peroxidesectoren.


Analoog aan onze FOODCERT-norm, die met zijn FSSC 22000-certificering op een van de hoogste normen voor reinheid en veiligheid gebaseerd is, sluiten wij met CLEANCERT via gedetailleerde HACCP-analyses volgens FMEA-methoden besmettingsrisico's in het hele fabricageproces van onze verpakkingen vérgaand uit.

Door de toepassing van bijbehorende managementsystemen en het nemen van uitgebreide preventiemaatregelen vestigen wij met SCHÜTZ CLEANCERT een nieuwe norm voor technische reinheid en veiligheid ter bescherming van uw producten.Product Information SCHÜTZ CLEANCERT

Risk management for quality sensitive filling products

Download PDF