Ecologische reconditionering

met originele componenten.


U kunt ervan uitgaan dat de kwaliteit van uw gereconditioneerde verpakkingen aan alle eisen voldoet, en er zeker van zijn dat met ons RECOBULK. verpakkingssysteem, alle componenten zijn ontwikkeld en getest op hun interactie gedurende hun gehele levenscyclus.

Het gebruik van originele SCHÜTZ componenten om gebruikte onderdelen te vervangen garandeert de hoogste veiligheidsstandaard en de nieuwe UN goedkeuring voor de container geldt opnieuw voor een periode van vijf jaar.

 
 
 
 
 
 
 

Nieuw origineel schroefdeksel.

Nieuwe labelplaten worden gemonteerd.

Nieuwe originele, gesealde kraan.

Reiniging en, indien noodzakelijk, reparaties.

Reiniging; vervanging van de hoekbeschermers indien noodzakelijk.

Stalen kooi wordt gereinigd.

Splinternieuwe originele binnenblaas.

RECOBULK containers worden alleen gereconditioneerd op gecertificeerde productielijnen door middel van energievriendelijke processen in overeenstemming met de hoogste milieu- en veiligheidsnormen.


100 % MATERIAALRECYCLING

De gebruikte binnenblaas wordt verwijderd en vermalen in een gesloten cyclus van was- en reinigingsproces en vervolgens omgevormd tot puur HDPE granulaat.
BETERE ECOBALANSWereldwijde inzameling en reconditionering helpt onze natuurlijke energiebronnen te beschermen en bespaart honderdduizenden tonnen broeikasgassen per jaar. Elke RECOBULK bespaart ongeveer 100 kg CO2-uitstoot in vergelijking met een nieuwe IBC.