ONTDEK ONS UITGEBREIDE AANBOD AAN DIENSTEN EN PRODUCTEN VOOR VERPAKKINGEN EN LOGISTIEK.


In steeds complexere Supply Chains streven wij ernaar om onze klanten individuele oplossingen te bieden waarmee wij samen wereldwijde uitdagingen aan kunnen blijven gaan. Dit omvat langdurige bescherming van de hoge kwaliteit van het vulproduct en de kostenreductie en tegelijkertijd het effectief beschermen van het milieu en waardevolle natuurlijke energiebronnen.Volledige Systeemoplossing – de IBC als logistiek hulpmiddel.


Als logistiek hulpmiddel vormt de SCHÜTZ ECOBULK het hart van een wereldwijd concept dat de voordelen van eenmalige verpakkingen met die van een gesloten systeem combineert.


meerSCHÜTZ Supply Chain Management – integrale verpakkingsoplossingen.


SCHÜTZ biedt klanten een geïntegreerd totaalconcept en professioneel advies op het gebied van alle verpakking en transportvragen.


meerSpeciale bescherming voor de hoogste kwaliteit en voedselveiligheid.


Weinig segmenten kennen zulke hoge eisen als het gaat om verpakkingen als de voedselindustrie. Minimaliseer het risico op verontreiniging van uw vulgoederen met SCHÜTZ FOODCERT in overeenstemming met FSSC 22000.

meerSCHÜTZ cleancert – risicomanagement begint met de verpakkingen.


Voor industriële kunststof verpakkingen ligt de focus normaal gesproken op de vraag of het gebruikte kunststof materiaal compatibel is met het vulproduct. Tot nu toe werden de potentiële risico’s binnen het fabricageproces …


meerSuperieure productprestaties dankzij kwaliteit en originele componenten.


Als composietverpakking dankt de IBC zijn kwaliteit en prestaties aan het perfecte samenspel van zijn afzonderlijke componenten. Omdat er praktisch geen IBC componenten zijn die niet van invloed zijn op de veiligheid van de container, ontwikkelt en test SCHÜTZ alle componenten op mogelijke interacties …


meerPermeatie vormt een bedreiging voor uw verpakte vulgoederen.


Speciale gassen, dampen en vloeistoffen kunnen de chemische eigenschappen hebben om geleidelijk aan door, of in vaste lichamen, zoals de wanden van een IBC binnenblaas, te dringen. Dit permeatie proces vindt plaats wanneer er een verschil tussen de partieeldruk aan de binnen en buitenkant van de container bestaat …


meerVerpakking voor grotere veiligheid in Ex-Zones.


SCHÜTZ biedt speciaal ontworpen verpakkingen voor het uitdagende gebruik in EX-zones; dankzij onze innovatieve Security-Layer technologie voldoen deze verpakkingen perfect aan de basisvereisten voor verpakkingssystemen.


meer