SCHÜTZ CLEANCERT –
RISICOMANAGEMENT BEGINT MET DE VERPAKKINGEN.


Voor industriële kunststof verpakkingen ligt de focus normaal gesproken op de vraag of het gebruikte kunststof materiaal compatibel is met het vulproduct. Tot nu toe werden de potentiële risico’s binnen het fabricageproces grotendeels genegeerd. Dit kan tot ernstige verontreiniging leiden. Minimaliseer het risico op verontreiniging van de vulproducten met SCHÜTZ CLEANCERT.


SCHÜTZ CLEANCERT IBCs worden speciaal geproduceerd voor toepassingen waar de technische hygiëne en de veiligheid van de verpakkingen essentieel zijn. De hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen zijn gesteld aan het materiaal, het product en het productieproces voor de SCHÜTZ CLEANCERT IBCs.

In een continu verbeteringsproces streeft SCHÜTZ ernaar om in toenemende mate hoge hygiënestandaarden voor CLEANCERT te bereiken en SCHÜTZ gebruikt de standaarden zoals gesteld door de meest veeleisende industrieën, zoals de automobielindustrie, coatings-, electrochemische en peroxidesectoren.


Gebaseerd op de FSSC 22000 norm, momenteel de hoogste norm voor hygiëne en veiligheid, hebben wij ons CLEANCERT aanbod aan gedetailleerde FMEA analyses onderworpen, om verontreinigingsrisico’s in de gehele verpakkingsketen zo veel mogelijk uit te sluiten.

Met de nieuwe voorstelling van relevante managementsystemen en de implementatie van uitgebreide preventieve maatregelen zetten wij een nieuwe standaard in technische hygiëne en veiligheid met SCHÜTZ CLEANCERT om uw vulproducten te beschermen.Product Information SCHÜTZ CLEANCERT

Risk management for quality sensitive filling products

Download PDF