SCHÜTZ Nordic nimetty”Vuoden yritykseksi”.Norjan Glåmdalenin alueen kuudes Vuoden yritys palkinnon saaja julkistettiin 18. helmikuuta 2013. Tänä vuonna tavoiteltu palkinto Hedmarkin pankin sekä Glåmdalen, paikallisen päivälehden sponsoroimana meni tuotantolaitoksellemme Kongsvingerissä. Tuomariston mielestä SCHÜTZ Nordic AS on viime vuosien aikana tehnyt itsensä tunnetuksi määrätietoisen kasvun ansiosta ja sitä kautta myös korostanut Kongsvingerin arvoa teollisuuden keskuksena. SCHÜTZ Nordicin muutto suurempaan teollisuusrakennukseen 2011 ja sen investoinnit huipputeknologiseen tuotantotekniikkaan ovat johtaneet huomattavaan kasvuun tuotantokapasiteetin osalta ja lisänneet vientiä Ruotsiin, Tanskaan sekä Suomeen.

SCHÜTZ Nordicin toimitusjohtaja, Erik Platek otti vastaan palkinnon sekä palkintosumman 3000€ julkistamisseremoniassa, johon oli kutsuttu 600 vierasta politiikasta ja liike-elämästa. Rahat tullaan käyttämään yrityksen henkilöstön alkuunpanemiin sosiaaliprojekteihin.

Vuonna 2015 rakensimme uuden ulkovaraston  Kongsvingeriin. Nyt meillä on yhteensä 6786 neliömetriä varastoa IBC:eillemme. Samanaikaisesti rakensimme FSSC hyväksyttyjen IBC:eiden varaston, joka on suljetussa tilassa. Se edistää parempaa laatua ja puhtautta elintarvikkeisiin tarkoitettujen IBC:eiden kohdalla. Kaikenkaikkiaan meillä on nyt 9586 neliömetriä säilytystilaa IBC:eille.