Pakkauksia suuremmalle turvallisuudelle EX-alueilla.


SCHÜTZ tarjoaa pakkauksia erityisesti suunniteltuja haasteelliseen käyttöön EX-alueille; meidän innovatiivisen Security Layer teknologiamme ansioista tämä pakkaus sopii ideaalisesti perusvaatimuksiin pakkausjärjestelmiin:


Yhteensopiva korkeimpiin
turvallisuus standardeihin

Maksimi käsittelyhelppous
Absoluuttisesti
taloudellista tehokkuuttaLailliset vaatimukset pakkausten käytölle EX-alueilla:


Käyttö EX-alueilla, riippumatta täyttöaineen ominaisuuksista
(IEC/TS 60079-32-1:2013 &
TRGS 727:2016)

Täyttöaineella on leimahduspiste <60 astetta Celsius (ADR 4.1.2.1)

Enemmän turvallisuutta ja laadunvarmistusta EVOH läpäisevyyden estosta

Meidän SCHÜTZ Security Layer teknologiamme mahdollistaa muovipakkausten valmistamisen jopa kuusi eri kerrosta.

3 kerrosta

Riippuen teknisistä vaatimuksista, SCHÜTZ ECOBOLK:it ovat varustettuja sisäsäiliöllä, jolla on joko ohut antistaattinen tai johtava ulkokerros. Johtava yhteys venttiiliin ehkäisee täyttöaineen muuttumista staattisesti latautuneeksi. Lisäksi, säiliöt voidaan toimittaa sensitiivisen täyttöaineen suojalla valoa ja UV säteilyä vastaan.

6  kerrosta

Johtavan tai antistaattisen ulkokerroksen lisäksi,EVOH läpäisevyys suoja voidaan integroida kuten sisäkerros. Lisäsuoja läpäisevyyttä vastaan antaa lisäturvallisuua ja taloudellisuutta, erityisesti IBC:t jotka on täytetty erittäin läpäisevällä tuotteella, kuten esim. aineet, jotka sisältävät liuotinta. Tämä tehokkaasti ehkäisee räjähtävän atmosfääriin muodostumista säiliön sisäpuolelle, silloin kun IBC:t kuljetetaan ISO kontissa.

Seuraavat SCHÜTZ IBC:t on hyväksytty käytettäväksi EX-alueilla 1 ja 2 ja aineiden, joiden leimahduspiste on <60° C ja minimi syttymisenergia 0,2 mJ kuljettamiseen:

SCHÜTZ IBC:t EX-alueille EVOH läpäisevyys suojalla