SCHÜTZ toimitusketjun hoito –
monipuolisia pakkausratkaisuja.


SCHÜTZ tarjoaa asiakkailleen täydellisiä kokonaiskäsitteitä ja asiantuntijaohjeet kaikkiin pakkaus- ja kuljetuskysymyksiiin. Me autamme asiakkaitamme optimoimaan toimitusketjunsa analysoimalla kaikki prosessit ja kohdat heidän toimitusketjussaan – sekä ergonomisesta että ekologisesta näkökulmasta.
Me asetamme itsellemme kaksi päätavoitetta kun organisoimme ja parannamme pakkausten ja logistiikan toimitusketjua:
Erilaiset pakkaustyypit eroavat huomattavasti toisistaan taloudellisen ja ekologisen aikaansaannoksen kohdalla.


Verrattuna vakiopakkaukseen optimoitu pakkaus saattaa kehittää suunnattomia säästöjä esimerkiksi ulkomaan kuljetuksissa ja myöhemmässä jakelussa määrämaassa.


0 %
tilantarpeesta
0 %
kuljetuskustannuksista
0 %
käsittelykustannuksista
0 %
CO₂ päästöista

Alimmat kokonaiskustannukset –

Esimerkki: Suurempi kustannustehokkuus SCHÜTZ IBC:eillä.


Kun vain 4 tynnyriä, joiden volyymi on 800 litraa voidaan kuljettaa kuljetuslavalla, vaikka IBC on volyymiltään 1000 litraa. Yksi IBC vastaa 5 tynnyriä- ja tarvitsee vain neljän tynnyrin tilan.

 
 
 
 
 
 
 
 

Kunnostaminen

IBC:t, jotka noudetaan SCHÜTZin kautta ovat paitsi pestyjä ja puhdistettuja. Kaikki komponentit, jotka ovat olleet yhteydessä täyttöaineen kanssa vaihdetaan uusiin. Kaikki mallit saavat uuden luvan ja tarjoavat täydellisen tuoteturvan.

Toimitus/ Kuljetus

SCHÜTZ IBC:t säästävät tilaa. Jokaisessa kuljetuksessa ja jokaisessa lastausprosessissa- verrattuna metalli- tai muovitynnyriin – 25% enemmän täyttöainetta voidaan kuljettaa samalla tilavaatimuksella.

Täyttö:

Jos 1000 litraa on täyttettävä, 5 tynnyriä on avattava, täytettävä, suljettava ja jos soveltuu, etiketöitävä. IBC:llä kaikki nämä vaiheet on tehtävä vain kerran.

Käsittely

Tynnyrit on yksitellen tai kaikki kerrallaan muovitettava lavalle. IBC:t ovat lavoilla ja ne voidaan kuljettaa suoraan määrättynä yksikkönä. Lisäksi, kahdelta työntekijältä menee 90 minuuttia kuoma-auton lastaamiseen ja purkamiseen kun kyseessä on irtonaiset tynnyrit, kun taas IBC:t voidaan purkaa trukilla ainoastaan 20 minuutissa.

Kuljetus

Kiitos standardoiduille ISO mitoituksille, IBC:t käyttävät kaiken tilan kontissa. Verrattuna 20 jalan konttiin voi ainoastaan lastata 80 tynnyriä, 16000 litraa, kun 20 IBC:tä , jotka vetävät 20000 litraa voidaan kuljettaa samassa tilassa.

Varastointi

SCHÜTZ IBC:t säästävät tilaa, koska IBC:hen mahtuu 25% enemmän täyttöainetta samassa tilassa kuin metalli- tai muovitynnyri.

Tyhjentäminen

IBCn tyhjentäminen on helppoa koska niissä on standardoitu tyhjennysventtiili tai erikoiset tyhjennysjärjetelmät. Tämä prosessi on huomattavasti helpompi ja nopeampi kuin tynnyreissä, sillä 5 tynnyriä täytyy erikseen avata, tarkistaa ja tyhjentää.

Palauttaminen

SCHÜTZ IBC:t noudetaan pois kuluttajilta maailmanlaajuisen SCHÜTZ TICKET SERVICE:n kautta tyhjennyksen jälkeen.