SCHÜTZ CLEANCERT –
RISKINHALLINTA ALKAA PAKKAUKSISTA.


Teollisuuspakkausten kohdalla fokus on yleensä siinä, josko muovi raaka-aine on sopiva täyttöaineeseen. Tähän mennessä valmistusprosessissa potentiaalinen riski on ollut suuresti jätetty huomioimatta. Tämä saattaa johtaa vakaviin kontaminaatioihin. Minimoi kontaminaatioriski tättöaineellesi SCHÜTZ CLEANCERT:illä.


SCHÜTZ CLEANCERT IBC:t on valmistettu erikoisesti sellaiseen käyttöön, jossa tekninen puhtaus ja pakkauksen turvallisuus ovat tärkeitä. Erittäin korkeat hygienia ja turvallisuusstandardit koskevat materiaaleille, tuote ja tuotantoprosesseille SCHÜTZ:in CLEANCERT IBC:ssä.


Jatkuvassa parannusprosessissa SCHÜTZ pykii saavuttamaan yhä parempia puhtausstandardeja CLEANCERT:ille, ja käyttää kiintopisteenä niitä standardeja, joita korkeita vaatimustasoja edellyttävät teollisuudenalat kuten autoteollisuus, maaliteollisuus, elektrokemikaalivalmistajat ja peroksidisektori.


Perustuen FSSC 22000 standardiin, joka on tällä hetkellä korkein standardi hygienialle ja turvallisuudelle, meidän CLEANCERT valikoimamme on aiheena yksityiskohtaiselle FMEA analyysille tarkoituksena poistaa niin paljon kuin mahdollista kontaminaatioriskiä läpi koko pakkausten tuotantoketjua.


Uuden esitellyn relevantin johto systeemin ja täytäntöön tulleet kattavat ehkäisytoimenpiteet ovat aiheuttaneet sen, että olemme panneet uudet standardit tekniselle puhtaukselle ja turvallisuudelle SCHÜTZ CLEANCERT:ille, tavoittena suojata teidän täyttöainetta.Product Information SCHÜTZ CLEANCERT

Risk management for quality sensitive filling products

Download PDF