Ylivoimaista tuotesuorituskykyä kiitos laadun ja alkuperäisten komponenttien.


Komposiittipakkauksena IBC määrää laadun ja suorituskyvyn täydellisen vuorovaikutuksen yksilöityjen komponenttien avulla. Koska ei ole käytännössä yhtään komponenttia, jotka eivät vaikuta säiliön turvallisuuteen, SCHÜTZ kehittää ja testaa kaikkia komponentteja mahdollisten vuorovaikutusten vuoksi läpi koko pakkauksen elinkaaren. Siksi asiakkaiden, jotka käyttävät kunnostettuja SCHÜTZ ECOBULK-tuotteita tulee varmistaa, että vain alkuperäisiä osia on käytetty kunnostusprosessissa.

  • Uusi originaali sinetöity venttiili.Uusi originaali sinetöity venttiili.
  • Pohjalevyn puhdistus ja jos tarvetta korjaus.Pohjalevyn puhdistus ja jos tarvetta korjaus.
  • Kulmasuojien vaihto.Kulmasuojien vaihto.


RECOBULK-tuotteet tarjoavat aina korkeinta kunnostus standardin.


  • Sisäsäiliöt sekä täyttöaukon korkit ja venttiilit ovat vaihdettuja uusiin alkuperäiskomponentteihin.
  • SCHÜTZ alkuperäisosien käyttö komponenttien vaihdossa antaa säiliölle uuden UN sertifikaatin uudelle viisivuotiskaudelle.
  • Koska kaikki osat, jotka ovat yhteydessä täyttöaineeseen, vaihdetaan, RECOBULK säiliöt ovat samaa korkeata laatu- ja turvallisuus standardia kuin uudet SCHÜTZ ECOBULKit.

 

The SCHÜTZ tuotantojärjestelmä.


Tuotteemme vaatimuksena on tyydyttää vaatimukset päivittäisessä käytössä ympäri mailman. Globaalisti standardoitu SCHÜTZ turvallisuus, terveys, ympäristö ja laatu johtojärjestelmä (SHEQ) on sertifioitu kansainvälisten standardien mukaan. Sen tarkoituksena on taata, että kaikki lailliset ja tekniset vaatimukset on täytetty ja varmistaa jatkuva ylivoimainen tuotetoimintakyky.

Kaikki QM-relevantit prosessit ja parametrit on standardoitu maailmanlaajuisesti ja ovat jatkuvan laatuvalvonnan alla.

Me valmistamme kaikki avainkomponentit pakkaustuotteillemme perustuen korkeimpiin mahdollisisiin tuotantomenetelmiin.

Tuotantojärjestelmämme takaa täyden maailmanlaajuisen läpinäkyvyyden ja 100% jäljitettävyyden komponenttien, materiaalien ja prosessien osalta.

Jatkuvien käytännöllisten ja laboratoriotestien meidän omissa testilaboratorioissa takaavat lisäksi jatkuvan laadunvarmistuksen.

Sen lisäksi me käytämme riippumatonta sertifiointiyritystä tekemään säännöllisiä auditointeja ja ulkopuolista valvontaa.

Tuotteemme erikoisille sovellutuksille (kuten esimerkiksi vaarallisille aineille, elintarvikkeille, ex-alueille), tarjoavat täyden mukautuvuuden kaikkiin kansainvälisiin vaatimuksiin ja niillä on relevantit sertifikaatit.