Täysi systeemiratkaisu –
IBC logistisena työkaluna.Logistisena työkaluna SCHÜTZ ECOBULK on sydäntä lähellä oleva globaali konsepti, joka yhdistää edut yksisuuntaisten pakkauksien ja suljetun silmukan (closed-loop) systeemin.


Sen lisäksi, tarjotessa turvallisuutta, tehokkuutta ja jatkuvuutta, SCHÜTZ pakkaukset tulevat nolla-hallintosysteemillä, joka tarkoittaa, että asiakkaat ja käyttäjät kaikkialla maailmassa voivat pitää pakkaus- ja logistiikkakustannukset minimissä ja samanaikaisesti hyötyä maksimijoustavuudesta.SCHÜTZ kehittää, suunnittelee ja valmistaa SCHÜTZ ECOBULK:eja pakkausratkaisuiksi maailmanlaajuiseen käyttöön.

Jotta me voimme taata globaalin yhdenmukaisen laadun ja soveltuvuuden, me perustamme tuotantojärjestelmämme

maksimaaliseen tuotantoon ja yhdenmukaiseen standardisontiin.

Täyden prosessin valvonnan ja luottamuksen saamiseksi maailmanlaajuisessa tuotantoverkossamme, me kehitämme ja rakennamme kaikki tarpeelliset tuotantovällineet, koneet ja muotit itse.

Siksi SCHÜTZ ECOBULK tarjoaa maksimi kuljetusturvallsuutta ja jatkuvaa valvottua tuotelaatua sisältäen vaarallisten aineiden sertifioinnin.

Yksilölliset mukauttamismahdollisuudet takaavat, että täyttöaineiden vaatimukset ja seuraavat toimitusketjun prosessit voidaan sopivalla IBC:n tarkistuksella tyydyttää.

Globaali SCHÜTZ verkosto antaa ilmaisen noudon käytettyjen ECOBULK:eille SCHÜTZ TICKET SERVICE:n toimesta.

Luonnon resurssit säilyvät ja hiiliemissiot vähenevät eco-tehokkaan kunnostuksen vuoksi SCHÜTZ:in omissa sertifioiduissa laitoksissa.

IBC:n turvallinen käsittely  –
kysy meiltä, olemme tyytyväisiä saadessamme opastaa.
Itse turvallisimmat pakkausjärjestemät eivät pysty täyttämään tarkoitustaan, jos se on vaurioitunut heikon käsittelyn vuoksi tai siksi, että se ei ollut kunnolla kiinnitetty kuljetuksen aikana.

Pyynnöstä meidän tekninen asiakaspalvelumme voi auttaa kaikkia IBC:n käyttäjiä, edellyttäen, että lähetätte informaatiota:  tcs@schuetz.net

Booklet Secure Loads

It contains numerous illustrations and pictures showing the best ways to secure IBCs for transport by truck or marine container

Download PDF
IBC Handling Guide

It provides general information about product components, the way they function as a unit and the tests they must pass as well as valuable tips on storage, filling and emptying, suitability for specific filling goods, use in ex zones and plenty more besides.


Request IBC Handling Guide: tcs@schuetz.net

Download PDF